Najnovšie recenzie zo sekcie Metre a pásma
LACNE
- Dobre na občasné použitie
Nemám čo vytknúť - spokojnosť na všetky strany
- Praktické oceľové pravítko do dielne
- zatiaľ bez negatívov
- Skvelý meter - (nie je meter ako meter)
- je veľmi odolný,
- prstová brzda je extrémne návyková a má ju patentovanú len Milwaukee, akákoľvek mechanická náhrada iných výrobcov ako napr. Bosch je len na výsmech.
- obľúbil som si generáciu 2 ale táto generácia 3 je omnoho kompaktnejšia a lepšie sa s ním pracuje
- silný magnet
- obojstranná meracia plocha
- široká meracia plocha
- pri výsuve sa láme až pri dĺžke 2700mm
- opasková spona je šetrnejšie na materiál - neniči ho
- naozaj kvalitné a odolné spracovanie.
Tento meter používam už od generácie 1 na meranie či dosiek alebo plechov v klampiarčine, odskúšal som porovnateľný Stanley Fatmax alebo Bosch vo vyšších cenách ale ani jeden nemal to čo som potreboval - prstová brzda metra, ktorá je neuveriteľne účinná, dobre ovládateľná a po všetkých stránkach veľmi nápomocná. Táto generácia 3 je navyše omnoho kompaktnejšia a to zaručuje flexibilitu a menšiu váhu. Osobne vlastním 5m a 10m verzie - takže nákup 8m verzie je zbytočnosť.
Tento 5m mám vždy pri sebe a je to naozaj dobrý pomocník a veľký pracant s dlhou životnosťou aj voda týka meracej plochy. Takto dlho a s takým zaobchádzaním mi ešte ani jeden meter nevydržal - Zn. Milwaukee má neprestáva prekvapovať kvalitou predávaných výrobkov.
- aspon to chvilku meria
- lacny smejd
V ziadom pripade nie je mozne pouzit v exterieri, kde je prirodzene, ze meter "navinie" trochu prachu do seba, alebo piesku, a jeden dazd alebo zmoknutie sa rovna pokazenemu metru, ktory nie je mozne rozobrat ani opravit. Toto je uz treti festa meter ktory sa mi pokazil a festu uz nikdy viac, rad si priplatim za nieco kvalitnejsie, pretoze na toto nie je spolah.
Chcel som usetrit, a usetril som, ale nie svoje nervy..
- aspon to meria, aj ked len velmi kratko
- velky smejd, ktory nemozno pouzit v exterieri
Chcel som usetrit, a usetril som, ale nie svoje nervy..
- je to meter, meria, ale... iba kratko
- je to smejd, neuveritelny smejd, ktory sa da pouzit jedine v laboratoriu, tj v absolutne cistom prostredi.
- Plní účel, masívne prevedenie
- skvely meter siroky , robustny
- Je pri ruke aj napr. v obchode, lebo je na klucoch.
- Mohol byt este subtilnejsi.
Pouzitelne meradlo pripnutelne na zvazok klucov.
- Dobre citatelne velke cislice.
- Siroky pas.
- Pevny a odolny meter.
- Pas sa neohne ani pri vysunuti na niekolko metrov.
- Velky. Velky.
- Ťažký.
Dobry vyrobok.
Výhoda, že sa dá nalepiť
- milý darček na kľúče
- kvalita
- funguje ako má
Vyborny pomocnik za par euricok, splna presne to co od neho potrebujem.
Produkt je priemerný produkt.
- Klasický zolstock všetko ok
Presná meracie pásmo. Znovu by som túto typ kúpil.
Zobrazujem 201 - 220 zo 421 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...22 Ďalšie »